Spring til indhold

Seniorboliger med plads til den tredje alder

Seniorbofællesskab og seniorboliger

Seniorboliger med plads til den tredje alder

Seniorbofællesskab og seniorboliger

Seniorboliger med plads til den tredje alder

Seniorbofællesskab og seniorboliger

PFA Seniorbofællesskab

Vil du have et godt fundament for det gode seniorliv?

PFA Seniorboliger er seniorvenlige boliger, der er bygget efter PFA Seniorboligstandard. Nu kan du blive en del af det unikke seniorbofællesskab, der rummer 30 seniorboliger, 1 gæsteværelse og et fælleshus.

Seniorbofællesskabet er for alle over 50 år uden hjemmeboende børn, der deler interessen for et aktivt forpligtende fællesskab, hvor man gerne vil hinandens selskab, og respekterer hinandens privatliv. Mange vælger et bofællesskab, hvis de ønsker lidt mere socialt liv, eller nogle at lave aktiviteter med i hverdagen, eller trygheden i at kende naboerne godt. Allerede inden indflytning, vil der være møder for de kommende beboere, hvor de kan lære naboerne at kende og få forventningsafstemt med hinanden omkring, hvad, hvordan og hvor meget fællesskab man ønsker sammen.

Til seniorboligfællesskabet tilhører der ligeledes et fælleshus, hvor der er plads til at skabe rammerne om sociale sammenkomster. Seniorboligerne har parketgulve af bøg, har installeret gulvvarme samt er udstyret med energioptimerede og ressourcesparende hårde hvidevarer.

Find din bolig

Seniorbolig Plus

Vil du gerne have mulighed for at blive boende i eget hjem hele livet – også hvis der opstår behov for hjælp og pleje?

På Kvægtorvet i Slagelse kan du nu leje en af de 32 (Seniorbolig Plus) boliger. Seniorbolig Plus er seniorvenlige boliger, der udgøres af OK-Fondens Boliger for Livet-koncept. Det er seniorvenlige lejeboliger, som opfylder de behov, der typisk følger med alderen. Det er muligt, at tilkøbe en række ydelser af friplejehjemmets personale. Du kan benytte dig af friplejehjemmets fællesfaciliteter og derudover kan mad, rengøring og ledsagelse tilkøbes. Denne service er fleksibel og tilpasses den enkeltes behov. Boligerne har niveaufri adgang og er indrettet med brede indgangspartier og ældre- og handicapvenlige rumforhold.

Find din bolig

Tæt på kultur, natur og gode transportforbindelser

Det er ikke kun Kvægtorvet, der i disse år går igennem en gevaldig transformation. Med nye boligområder og flere uddannelsespladser forandres og fornyes også Slagelse. Bylivet har indtil videre primært foregået på den anden side af jernbanen. Det er her, man finder gågaden, VestsjællandsCentret og sygehuset. Men med etableringen af Kvægtorvet og de mange nye bebyggelser spreder bylivet sig nu rundt om togstationen. Slagelse er blevet forandret. Bymidten har spredt sig, så centrum nu dækker bredere. I gåafstand fra Kvægtorvet finder du både gode indkøbsmuligheder, grønne arealer og masser af kulturliv. Bl.a. biografen, teatret, biblioteket og bowlingcenteret ligger alle i gåafstand og hvis du vil på indkøb, kan dette også klares lige rundt om hjørnet hvor du finder både Netto, Rema1000 og 365discount.
350 m Slagelse Station og busterminal
350 m Læge
350 m Øjenlæge
500 m Netto
1000 m Slagelse Teater
400 m Konditori
1000 m Vestsjællands Centeret
950 m Biograf
900 m Park

DGNB certificerede boliger

Boligerne på Kvægtorvet bliver opført til en DGNB-guld certificering. DGNB er en certificering af bygningers bæredygtighed målt på parametrene miljø, økonomi og sociale forhold. Blandt andet måler DGNB livscyklus af byggematerialer, transport, forbrug af energi og vand under og efter byggeriet, holdbarhed, tilgængelighed og indeklima. De forskellige parametre vurderes og scores med point. Den samlede sum heraf udgør byggeriets certificering. Rådet For Bæredygtigt Byggeri står for at vurdere det konkrete byggeri og tildele den korrekte certificering.

Find vej