Spring til indhold

Søger du en mindre bolig?

Ungdomsboliger med en beliggenhed tæt på bymidten i Slagelse og uddannelsesinstitutioner

Find din bolig

Ungdomsboliger med optimal pladsudnyttelse

I Kvægtorvets ungdomsboliger bor du i 1- eller 2-værelses boliger, som udgør de perfekte rammer til unge- og studerende. Du er tæt på uddannelsesinstitutioner, bymidte, gode transportforbindelser og omgivet af ligesindede, der er med til at sikre liv og atmosfære i fællesarealerne.

Alle boliger har eget køkken, så der er mulighed for at søge boligsikring. Herudover findes der fællesvaskeri i kælderen. Pladsen i boligerne er udnyttet optimalt, så der er indtænkt både opbevaring og badeværelser med god plads. Her er der tænkt på det hele og mere til.

Tæt på uddannelsesinstitutioner, bymidte og gode transportforbindelser

350 m Slagelse Station og busterminal
1500 m ZBC
1500 m Zealand
1700 m Professionshøjskolen Absalon – Campus Slagelse
1700 m SDU Slagelse
1900 m Slagelse Gymnasium
6000 m FGU Slagelse

DGNB certificerede boliger

Boligerne på Kvægtorvet bliver opført til en DGNB-guld certificering. DGNB er en certificering af bygningers bæredygtighed målt på parametrene miljø, økonomi og sociale forhold. Blandt andet måler DGNB livscyklus af byggematerialer, transport, forbrug af energi og vand under og efter byggeriet, holdbarhed, tilgængelighed og indeklima. De forskellige parametre vurderes og scores med point. Den samlede sum heraf udgør byggeriets certificering. Rådet For Bæredygtigt Byggeri står for at vurdere det konkrete byggeri og tildele den korrekte certificering.

Indlæser…

Ledige boliger

Størrelse i m2

Månedlig leje

Find vej